Julie Ballet
Wanneer:
15 december 2020 hele dag
2020-12-15T00:00:00+01:00
2020-12-16T00:00:00+01:00
Contact:
Fair ICT Flanders

Prijsuitreiking Fair ICT Awards

Op 15 december 2020 vindt de prijsuitreiking plaats waar de genomineerden en winnaar van de Fair ICT Awards aan het grote publiek worden voorgesteld. De winnende organisatie wordt beloond voor haar duurzaam omgaan met ICT in aankopen of beheer.

Hiervoor krijgt ze niet enkel een welverdiende trofee, maar kan ze ook met trots het label ‘Winnaar Fair ICT Awards 2020’ op haar website plaatsen en genieten van verschillende mogelijkheden tot publiciteit binnen Fair ICT Flanders.

 

De Fair ICT Awards worden georganiseerd om goede praktijkvoorbeelden in de kijker te zetten. CATAPA, Bond Beter Leefmilieu en Ondernemers voor Ondernemers zetten met het project Fair ICT Flanders namelijk in op de verduurzaming van het ICT-aankoop- en verwerkingsbeleid in Vlaanderen met als doel een duurzamere toekomst en verbetering van de werk- en leefomstandigheden van getroffen gemeenschappen in de mijnbouw- en ICT-productiesector in het Globale Zuiden.

 

De Vlaamse overheid kan niet verantwoordelijke gesteld worden voor de inhoud van dit document noch voor de organisatie van de ‘Fair ICT Awards’. Deze awards worden georganiseerd mede met de financiële steun van de Europese Unie. De inhoud van dit evenement valt uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de organisatoren en kan in geen geval worden beschouwd als een weerspiegeling van het standpunt van de Europese Unie.