FIA 2020

Schrijf je nu in voor de Fair ICT Awards

Vlaamse bedrijven, non-profits, (onderwijs)instellingen en lokale besturen die inzetten op het duurzaam aankopen of beheren van ICT-apparatuur kunnen zich tot 14 november 2020 inschrijven voor de Fair ICT Awards. 

Integreert jouw organisatie circulaire criteria of mensenrechtenclausules binnen de bestekken voor ICT hardware? Werken jullie op refurbished laptops? Of verleng je bijv. de gebruiksduur van je ICT door de apparaten te delen of intern te verhuren? Schrijf je dan op deze pagina in voor de Fair ICT Awards 2020!

FIA 2020

Om goede praktijkvoorbeelden in Vlaanderen in de kijker te zetten, worden de Fair ICT Awards gelanceerd. Laat zien dat jouw organisatie werk maakt van een verduurzaming van uw ICT-aankoop- en verwerkingsbeleid. Schrijf nu in!
Meer info vind je in het reglement.

De winnaars krijgen een welverdiende trofee en media-aandacht van de Fair ICT Awards. Bovendien kunnen ze met trots het label ‘Winnaar Fair ICT Awards 2020’ op hun website plaatsen en genieten van verschillende mogelijkheden tot publiciteit binnen Fair ICT Flanders.

Zet deze data in je agenda!

  • 14/11/2020 – deadline inschrijvingen
  • 30/11/2020 – bekendmaking genomineerden
  • 15/12/2020 – prijsuitreiking met winnaar

Deze Awards zijn een initiatief van:

  • Share :